Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΕΝΑ 100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Αυτό που τον διαφοροποιεί από τα άλλα πολυβιταμινούχα σκευάσματα είναι ότι εκτός των βιταμινών και των μετάλλων περιέχει ακόμη 22 ΑΜΙΝΟΞΕΑ και 47 ΛΙΠΙΔΙΑ.
Βλέποντας το αναλυτικό του προφίλ παρατηρούμε ότι περιέχει 14 ΒΑΣΙΚΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ συμπεριλαμβανομένων των ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ A, C, E και 12 ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Είναι γνωστό οτι οι βιταμίνες και τα μέταλλα επιδρούν μαζί στο μεταβολισμό και με αυτήν την έννοια ένα συμπλήρωμα διατροφής γιά να θεωρηθεί όσο το δυνατόν πληρέστερο πρέπει απαραίτητα να συνδυάζει βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.
Ας σταθούμε λίγο στα αμινοξέα. Στη φύση υπάρχουν πάνω από 150 διαφορετικά αμινοξέα από τα οποία τα 20 αποτελούν δομικά στοιχεία των πρωτεινών.10 αμινοξέα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ. Είναι υποχρεωτικό να τα προσλάβουμε με την τροφή μας γι’ αυτό και είναι γνωστά ως “απαραίτητα αμινοξέα”. ΚΑΙ ΤΑ 10 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ. Π.χ. η αργινίνη είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις έντονης μυϊκής προσπάθειας και στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Η γλουταμίνη συμβάλει στην τόνωση των πνευματικών λειτουργιών και ενισχύει τη δράση των αντιοξειδωτικών βιταμινών, είναι δε απαραίτητη και σε αθλητές οι οποίοι ακολουθούν ιδιαίτερα έντονο πρόγραμμα προπόνησης.
Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο ΦΥΣΙΚΟΣ – ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ & ΣΑΚΧΑΡΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ (τα συστατικά που περιέχει έχουν αποδειχθεί ασφαλή ακόμη και κατά τη μακροχρόνια χρήση, ή και σε υπερδοσολογία)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ – ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:
* Κάθε κατάσταση με έλλειψη ή με αυξημένες ανάγκες σε βιταμίνες και αμινοξέα
* Ιατρογενής δημιουργία έλλειψης βιταμινών (π.χ. χορήγηση αντιβιοτικών)
* Καπνιστές και όσοι καταναλώνουν αλκοόλ
* Ηλικιωμένοι
* Χορτοφάγοι
* Άτομα ασθενή ή σε φάση ανάρρωσης
* Παιδιά (βοηθά στη μυοσκελετική ανάπτυξη)
* Δυσκοιλιότητα
* Βοηθά στη χώνεψη
* Διεγείρει τις ορμονικές λειτουργίες
* Επιταχύνει το μεταβολισμό
* Εχει αντιβιοτικές ιδιότητες
* Προσφέρει ανοσία σε αρρώστιες και λοιμώξεις
* Ενισχύει την τόνωση του οργανισμού στις εποχικές αλλαγές
* Τονώνει τον οργανισμό σε περιόδους έντονης σωματικής καταπόνησης
* Τονώνει το πνεύμα σε περιόδους σκληρής πνευματικής εργασίας
* Προστατεύει το ήπαρ και τη χολή
* Ανακουφίζει από τους πόνους της αρθρίτιδας και των ρευματισμών
* Επαναφέρει σε φυσιολογικά επίπεδα την αρτηριακή πίεση
* Αναζωογονεί τους γεννητικούς αδένες και εντείνει την επιθυμία
* Χαρίζει υγεία στο δέρμα
* Περιέχει τον αντικαρκινικό παράγοντα 10 υδροξύ 2 δεκενοικό οξύ

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ – ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Χορηγείται το πρωί με άδειο στομάχι (αφήστε τον μερικά δευτερόλεπτα κάτω από τη γλώσσα να απορροφηθεί). Η ημερήσια κατανάλωση καλό είναι να γίνεται με σταθερότητα και σχολαστικότητα την ίδια πάντοτε ώρα.
* παιδιά 2 – 5 ετών 100mg
* παιδιά 5 – 12 ετών 200mg
* έφηβοι 12 – 18 ετών 300 – 500mg
* ενήλικες 800 – 1000mg
* ώριμοι οργανισμοί 300 – 500mg
* αθλητές 1000 – 1500mg
Γιά τους αθλητές και τους υποβαλλόμενους σε ειδικές θεραπείες καλό είναι να ερωτάται και γιατρός τους ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ¨Η ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΦΑΣΗ.

Επιστροφή