ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Το περιοδικό Μελίαμα είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό έντυπο με την συγκεκριμένη θεματολογία στην Ελλάδα. Από το ξεκίνημα της έκδοσης του φιλοδοξεί να αποτελέσει πεδίο έκφρασης των Ελλήνων και ξένων επιστημόνων που ασχολούνται με τη Μελισσοθεραπεία, αλλά και να αποτελέσει μοχλό για την περαιτέρω διάδοση της χρήσης των προϊόντων της μέλισσας για θεραπευτικούς και διατροφικούς σκοπούς.

Με την παρουσία του το Μελίαμα στο Ιντερνετ, ανοίγει για άλλη μια φορά τα φτερά του για να έρθει πλέον κοντά σας δίνοντας σας την δυνατότητα να το διαβάσετε από όπου κι αν βρίσκεστε ΔΩΡΕΑΝ συνεισφέροντας με αυτό το τρόπο ακόμα περισσότερο στον αρχικό σκοπό του Επιστημονικού Κέντρου Μελισσοθεραπείας, που είναι η έγκυρη ενημέρωση για τις θεραπευτικές δράσεις των προϊόντων της μέλισσας. Εγγραφείτε εδώ για να σας το στέλνουμε στο email σας.

Tον Μάρτιο 2009,το ΜΕΛΙΑΜΑ εκδόθηκε για πρώτη φορά σε ηλεκτρονική μορφή html για χάρη του συνεδρίου που διοργανώσαμε, το οποίο εστάλη σε 100.000 αποδέκτες μέσω email σε όλη την Ελλάδα δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να έρθουν πιο κοντά μας και να ενημερώνονται με αξιοπιστία σε ότι έχει σχέση με αυτό το πλάσμα που λέγεται μέλισσα.

Το φθινόπωρο του 2009 εκδόθηκε για πρώτη φορά το e-meliama όπως το ονομάσαμε. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες εκδόθηκε το τεύχος 11 εκτός από την έντυπη μορφή και σε μορφή online παρουσίασης  το οποίο οι αναγνώστες μας είχαν την ευκαιρία να το διαβάσουν online, και οι χορηγοί και διαφημιζόμενοι μας είχαν εκπληκτικές δυνατότητες να προβληθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια και η παρουσίαση αυτή  παρέχει την δυνατότητα ο αναγνώστης να μεταφέρεται άμεσα στην ιστοσελίδα ή την διαφήμιση τους, ακόμα και την προβολή video αντί για στατική διαφήμιση.