ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Το ΕΚΕΜ έχει την μέριμνα για τον συνάνθρωπο πάντα ψηλά στις προτεραιότητες του.

Συμπεριλαμβάνεται τόσο στους καταστατικούς του στόχους, όσο και στα μελλοντικά του σχέδια. Είναι μέλος του διεθνούς οργανισμού bees for life (www.beesforlife.org) που μεριμνά για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας όπου χρειαστεί, μέσα από τις δυνατότητες που μας δίνει τόσο η μέλισσα με τα προϊόντα της όσο και οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη μέλισσα.

Με δεδομένα τα παραπάνω, το ΕΚΕΜ φιλοδοξεί να μπορέσει να υλοποιήσει προγράμματα εκπαίδευσης στη μελισσοκομία και στη μελισσοθεραπεία σε χώρες του τρίτου κόσμου, ώστε να μπορέσει η τοπική κοινωνία να αναπτύξει μια δραστηριότητα πρωτογενούς παραγωγής η οποία θα της δώσει και εισόδημα και τροφή σε πρώτη φάση, αλλά και μέσα από τη θεραπευτική χρήση των προϊόντων θα βοηθηθεί (προληπτικά) στην διατήρηση της υγειάς ή και τη θεραπεία των ασθενειών που ταλαιπωρούν τους εκεί συνανθρώπους μας.

Πρόσκληση για συλλογή αναφορών στη Μέλισσα από αρχαίους Έλληνες Ιατρούς

Υπεύθυνος – Συντονιστής: Δημήτριος Σελιανάκης.

Μόνο με τη σταθερή οικονομική ενίσχυση απλών ανθρώπων σαν κι εσάς, μπορεί το ΕΚΕΜ επιτύχει τους παραπάνω σκοπούς.

Mπορείτε να συνεισφέρετε πατώντας στο κουμπί δωρεά ή εναλλακτικά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά το συντομότερο δυνατό, για να σας εξηγήσουμε εναλλακτικούς τρόπους οικονομικής υποστήριξης.

Μπορείτε να μας στείλετε τις αναφορές που γνωρίζετε μέσω email.